Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Prun galben de Rusia
35 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Prun de Rusia galben cu fructe mari

- 35 lei/buc. planta inaltime de cca. 150-160 cm.- plante cu radacina nuda - livrare in perioada de stagnare a vegetatiei (octombrie- aprilie) exceptatnd ingheturile.
- 45 lei/buc. in ghivece proprii

PORTALTOI - prun salbatic
=========================================
DESCRIERE
- soi extrem de productiv si foarte rezistent la temperaturi mici, nepretentios la sol

- infloreste in aprilie
- maturarea fructelor in luna iulie.
- fructe sunt mari, rezistente la boli, raman mult timp in pom nealterate. Gustoase, culoare galben - aramie, la coacere devin galben - rosiatice, gust de miere de albina.

Nu necesita stropiri, adaptabil in orice regiune din tara, nu creste excesiv iar crengile din cauza fructelor, atirna. Sunt necesari tutori de sustinere.
===================================================
ATENTIE!

Dupa preluarea marfurilor, rasadurilor, semintelor, SC.NATURA VITAL GARDEN M&V SRL nu mai are posibilitatea de supraveghere si ingrijire a acestora, asa ca nu poate da o garantie in continuare. Pentru rasaduri ca fiinta vie, nu se poate oferi o garantie nici macar la o zi dupa ce parasesc pepiniera atata timp cat a intrat in posesia cumparatorului. Nu putem influenta intretinerea si ingrijirea lor si, prin urmare, cresterea si dezvoltarea lor ulterioara de catre cei care le-au achizitionat. Putem da sfaturi atata timp cat suntem intrebati dar avand in vedere ca vi-am pus la dispozitie toate datele, consideram ca este corect sa va informati si apoi sa decideti cumpararea produselor..
=============================================

Distribuirea coletelor - perioada Luni - Joi prin CURIERAT RAPID - plata ramburs
- taxa transport - 29 lei , inclusiv 4 kg. INDIFERENT DE DISTANTA + ambalare colet depinzand de ambalaj de la 10 la 25 lei
CONTACT: 0772 096 006 si 0741 768 077
Viziteaza si : magmam.sunphoto.ro/
Facebook: : www.facebook.com/naturavitalgarden
Site-revista : naturavitalgarden.ro/
Din Gura in Gura